Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Love Letter te Groot Warnsborn

love letter liefdesmomenten.jpg

Niets is zo romantisch als een brief geschreven vanuit het hart. Ook Joyce en Siang wisten dat maar al te goed. Afgelopen mei trouwden ze al in een klein gezelschap en lazen ze elkaar deze voor.

En nu ze, een paar maanden later, de kans kregen om de bruiloft met een iets groter gezelschap te vieren grepen ze de kans met beide handen aan om dit nog eens dunnetjes over te doen in een prachtige persoonlijke ceremonie.

En dat alles op een plek waar we als bruidsfotograaf maar al te graag op bezoek komen. Landgoed Groot Warnsborn. Met uitzicht op de waanzinnig mooie tuin lazen ze elkaar nog eens deze prachtige geloften voor. En daarna? Heerlijk borrelen en dineren met hun dierbaren om zich heen. Een dag om niet snel te vergeten.

Liefs, Niels