Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Van Coolsingel naar Blaak House

bruiloft stadhuis rotterdam coolsingel
Blaak House Rotterdam

De beperkte mogelijkheden die er momenteel zijn in het stadhuis aan de Coolsingel dreef Marloes en Rik ertoe om te zoeken naar een alternatieve locatie voor een fotoshoot na de ceremonie in de Burgerzaal.

Het oog viel op het Blaak House. In eerste instantie vanwege de mooie statige (en deels overdekte) trap aan de voorzijde. Een beschutte fotoshoot locatie is immers een pré bij een bruiloft in eind november. Maar ook binnen blijkt dit voormalig bankgebouw een super interessante fotoshoot locatie te zijn.

In 2018 volledig gerenoveerd tot een state of the art kantoorgebouw zijn allerlei authentieke details behouden gebleven van dit kenmerkende naoorlogse gebouw. Als fotograaf met een achtergrond in de architectuur is dit dan ook een lust voor het oog… en de lens.

We kijken uit naar 2021. Rotterdam heeft er een pareltje bij...

Liefs, Niels