Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Dansen in Park Vordenstein

LM543_1549_t_SP.jpg

Een groot feest zat er nog even niet in voor Kim en Jonas. Ook in België waren de COVID maatregelen begin juni nog best streng. Maar dat weerhield dit koppel er niet van om er een prachtige dag van te maken! Met een select gezelschap werd de huwelijksceremonie in de open buitenlucht gehouden door de burgemeester zelf. Een aansluitende borrel werd geïmproviseerd en had daarmee een heel relaxed informeel karakter. En als je dan net getrouwd bent en je ziet er zo prachtig uit, dan is een aansluitende fotoshoot natuurlijk iets wat je niet kan laten lopen. Park Vordenstein, net ten noordoosten van Antwerpen, is een absolute aanrader mocht je in de buurt zijn. De prachtig aangelegde tuinen vormen een perfecte setting om romantisch doorheen te struinen.

En het feest? Die komt volgend jaar.…We kunnen niet wachten. =)

Liefs, Niels