Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

de geloften in stilte

LM575-SP007.jpg

Het waren misschien wel de mooiste geloften ooit. En dat terwijl we als bruidsfotograaf er niets van hebben meegekregen. Althans. We hebben ze wel in beeld vast kunnen leggen. We hebben ze alleen niet gehoord. Niet dat ze het geheim hielden, maar de opzet vroeg om een gepaste afstand.

Charlotte en Teun kozen ervoor om aan het einde van de fotoshoot, midden in Dordrecht, een rustig plekje op te zoeken. Daar, voor de imposante deur van de Grote Kerk, besloten ze elkaar hun geloften voor te lezen. Het bleek een prachtig moment. Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor ons als fotograaf.

Het was mooi om de intimiteit van het moment op een respectvolle manier in beeld te mogen brengen. De woorden alleen hoorbaar voor de persoon voor wie het is bedoeld.

Daarna kwam de bruiloft uiteraard in een stroomversnelling en trouwden ze in de prachtige setting van Molen de Zwaluw te Kesteren. Des te mooier dat ze voor de geloften deze plek hadden uitgekozen.

Liefs Niels