Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

feestje op de Kaag

LM510 SP023.jpg

Wat nu als je de kans krijgt als bruidspaar om op een privé eiland te trouwen? En dat je daar een goed feestje kan geven met familie en vrienden? …Iedereen er naar toe met een bootje. Getrouwd worden door een goede vriend. Het laten vastleggen door niet alleen door een fotograaf en filmer, maar ook nog eens door een live-painter. Lekker buiten eten in het groen en dan, wanneer de zon lager komt te staan in de zomeravond, nog meer vrienden en familie uitnodigen om met een speciaal pondje de oversteek te maken voor een waanzinnige knalfuif.

Tja. Dat laat je je dan geen twee keer zeggen. Sietske en Tom in ieder geval niet! Zij hadden een prachtige dag vol met humor, soms met een traan, maar altijd vol met liefde. En die ze, hoe kan het ook anders, afsloten met een, zacht uitgedrukt, indrukwekkend vuurwerk op het water!

Liefs, Niels