Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

januari zonnetje

LM558_0663_t_SP.jpg

Laten we eerlijk zijn. Als je als koppel in januari trouwt dan moet je wel een relaxt persoon zijn!

Het is in deze tijd al niet eenvoudig om een bruiloft te organiseren zoals je dat het liefst zou zien. Maar wanneer je dit ook nog eens in januari doet, dan houd je van een uitdaging. Het weer is uiterst onvoorspelbaar. Slecht weer ligt op de loer en je weet bijna zeker dat het flink koud zal zijn.

Dat alles weerhield Eveline en Jeroen er niet van om een mooie dag te plannen. Zeker. Met een kleinere groep mensen dan in eerste instantie gedacht, maar wel intiem en boordevol waardevolle gebeurtenissen zoals een kerkelijke inzegening.

Voor de fotoshoot werd er gekozen om de natuur in te gaan. Een mooi park in nabij Leiden. Paraplu’s en dekentje mee voor de zekerheid.. maar gelukkig had moeder natuur het beste voor met het koppel. Het januarizonnetje liet zich zien! Tja, dan is een fotoshoot altijd een feestje.

Liefs, Niels