Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

kijk de jurk

Wat is er nu leuker dan al je vrienden en/of vriendinnen al in de ochtend mee te laten genieten van de voorbereidingen? Zowel bij Charell als Ronald was het vanaf het allereerste begin een heerlijke drukke dag met een huis vol vrienden. En als je dan zover bent om de jurk eindelijk aan te doen, tja dan wil je wel dat iedereen ook van dat moment mee kan genieten!

Het werd een dag met een vol programma. De first look in Arboretum Heempark. Een receptie met verschillende speeches en diner bij het knusse Knus te Delft. Dan naar de kerk middenin Den Haag om vervolgens weer terug te keren naar Knus voor een knalfuif. Een drukke dag dus, maar vol met mooie momenten!

Liefs, Niels