Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

klassiek trouwen aan de Maas: het Zalmhuis

01-trouwen in het zalmhuis-liefdesmomenten-bruidsfotograaf.jpg
02-trouwen in het zalmhuis-liefdesmomenten-bruidsfotograaf.jpg

Wanneer je als bruidspaar op zoek bent naar een mooie klassieke locatie om te trouwen, dan is er best wel wat te kiezen in ons land. Maar wanneer je dit in Rotterdam wil doen, de ‘stad van moderne architectuur’, dan zijn de opties opeens redelijk beperkt. Toch zijn er gelukkig hele mooie plekken te vinden. Het Zalmhuis is er daar met de prachtige decoraties in art-nouveau stijl en een prachtig uitzicht over de Maas natuurlijk eentje van.


Als trouwfotograaf is het altijd weer een genot om er een reportage te mogen maken. Uitstapjes naar de Kralingse plas of het centrum van Rotterdam zijn zo gemaakt en als je als bruidspaar er de hele dag zou willen spenderen, dan is dat geen enkel probleem.

Kirsten en Nico hielden er zelfs een deel van de traditionele Chinese theeceremonie. Wel kozen ze ervoor om het avondprogramma te laten plaatsvinden in een andere (grotere) zaal in Rotterdam west. The Crown. Een locatie bekend om z’n gigantische kroonluchter in het midden van de zaal. Geen slechte keus.

En omdat ze de dag al vroeg begonnen in de Urban Residences hebben we al met al toch nog behoorlijk wat van het mooie Rotterdam mogen zien die dag. Precies hoe we het graag zien ;)

Liefs, Sophia