Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

klein maar fijn aan de Coolsingel

Het is fijn om te merken dat er in deze tijd van belemmerende maatregelen er nog steeds voldoende liefde is te vinden. Koppels die hoe dan ook het ja-woord willen geven aan elkaar. Dan maar met wat minder mensen om zich heen dan in eerste instantie gedacht.

Dat dit nog steeds een hele mooie dag op kan leveren vol met liefde, humor en enthousiasme hebben May en Phuc wel bewezen. Ze ontmoetten elkaar in de binnentuin van het stadhuis te Rotterdam. Aan de Coolsingel, maar in alle rust. De drukte van de stad twee dikke muren verder.

Ook de ceremonie vond plaats in het stadhuis. Uiteraard met een klein gezelschap. Maar dankzij Zoom toch nog met wat meer (virtuele) toeschouwers.

Na de ceremonie hebben we als bruidsfotograaf nog een uitgebreide fotosessie met ze mogen doen. Uiteraard aan de Coolsingel, maar ook op het puntje van Noordereiland en bij de Kralingse plas.

En het feestje? Dan komt volgend jaar wel. Kijken er nu al naar uit! =)

bruidsfotograaf-stadhuis-rotterdam-coolsingel.jpg

Liefs, Grace