Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

oog voor detail

bruidsfotograaf-herberg-vlietzigt.jpg

De bruiloft van Mascha en Vincent kenmerkte zich niet alleen door een grote hoeveelheid fun op de bruiloft. Wat dat was er! Maar ook door een overvloed van mooie details.

Van een zorgvuldig ontworpen trouwkaart, tot een in de puntjes verzorgde tuin waarin de 1st look plaatsvond. =) En van een prachtige ceremonie setting bij Herberg Vlietzigt in Delft tot een blinkend rode trouwauto en een heerlijke trouwtaart. En alles volledig in thema.

Dit bruidspaar had alles tot in de puntjes geregeld. Als bruidsfotograaf heerlijk om bij te zijn! Genieten van het leuke gezelschap en tegelijkertijd mooie beelden maken van alle mooie scenes! Er zijn slechtere banen om te hebben…

Liefs, Ymke en Niels