Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

regenen van het lachen

bruidsfotografie-regen-rotterdam.jpg

Niet elk bruidspaar heeft evenveel geluk met het weer op de dag van de bruiloft. Maar uiteindelijk gaat het erom hoe je er als bruidspaar mee om gaat. En zoals je op de foto ziet zat dat bij Willemijn en Robert wel goed! Een goede plensbui zo af en toe kon ze niet weerhouden om van de fotoshoot te genieten. Ja, we hebben met z’n allen even moeten schuilen in de auto, maar de sfeer was er zeker niet minder om.

Gelukkig hebben we nog voldoende tijd in het park bij de Euromast kunnen spenderen voor een serie foto’s in het groen. Gedurende de regen hebben we de beschutting opgezocht van de Erasmusbrug. En zo hebben we toch nog een echte Rotterdamse fotoserie weten te maken. Gers!

Liefs, Niels