Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Vliegen papa.

getting-ready-landgoed-huis-de-voorst-liefdesmomenten.jpg
huis-de-voorst-eefde-trouwen-bruidsfotograaf-liefdesmomenten.jpg

Okay. Eerlijk is eerlijk. Zo heeft ze het natuurlijk niet gezegd. Daar is ze nog te jong voor. Maar welke dochter vindt het nu niet heerlijk om even door papa opgetild te worden? Zeker aan het begin van zo’n spannende dag is er niets beter dan even ravotten met papa om tot rust te komen.

We zouden de bruiloft van Denise en Sander eigenlijk al een jaar eerder vastleggen, maar deze kleine meid dwarsboomde de trouwplannen. Tijdelijk dan, want in september van dit jaar was het dan eindelijk zover.

De prachtige locatie Landgoed Huis de Voorst vormde het decor van een prachtige bruiloftsdag vol met humor en liefdevolle momenten.

Liefs, Grace en Niels