Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

oog voor detail

LM562_SP020.jpg
LM562_SP029.jpg

Bruidsparen trouwen op de meest mooie locaties. En liefdesmomenten legt dit al bijna 10 jaar lang met passie en precisie vast. Maar er zijn bruidsparen die verder gaan en alles tot in de puntjes verzorgen. Bruidsparen die een oog voor detail hebben op elk niveau. Versieringen, handgemaakte ringen, zorgvuldig verzorgde bruidstaarten, menukaarten, naamkaartjes bij de ceremonie & en het diner. Maar ook bijzondere bedankjes, gastenboeken en ga zo maar door.. Al deze details dragen bij aan een unieke ervaring voor de gasten van het bruidspaar.

En wij als fotograaf smullen daar uiteraard van. Want naast het portretteren van de gasten brengen ook deze details leven in de bruidsreportage. Ook Anouk en Marc hadden dit oog voor detail. En die kwamen goed tot hun recht op het altijd al prachtige landgoed Te Werve.

Liefs, Sjudkwan & Niels