Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

in 1 oogopslag

bruidsfotograaf-landgoed-de-salentein.jpg

Soms weet je als bruidsfotograaf al vanaf het allereerste moment dat het een bijzondere bruiloft gaat worden. Dat kan liggen aan de locatie. Aan de zorgvuldigheid van alle details, of aan de mensen die je ontmoet.

En soms is het de combinatie van al deze factoren die ons als fotograaf dit speciale gevoel geeft. Marit en Marco trouwden op het prachtige landgoed De Salentein en het werd een bijzondere dag. Met een prachtige ceremonie op een grasveld naast het landgoed, geleid door een goede vriend. Met vele prachtige speeches, vol met goede verhalen en mooie herinneringen. Een dag met lekker eten, met live achtergrondmuziek en painter bij de borrel en afgesloten door een goed feest. Ons gevoel liet ons niet in de steek.

Liefs,

Grace en Niels, team fotografie ~ Leon en Evy, team film