Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

stolen moments

LM567_SP027.jpg

Een bruidsfotograaf die er niet is, maar toch alle momenten vast weet te leggen. Een ideaalbeeld voor veel bruidsparen. We begrijpen dat heel goed. Je wil als bruidspaar niet constant eraan worden herinnerd dat alles van de dag wordt vastgelegd. Met jezelf in de hoofdrol.

Dit ideaalbeeld kan natuurlijk nooit helemaal worden bereikt. Als bruidsfotograaf ben je op verschillende momenten echt wel aanwezig. Kunst is alleen om snel weer weg te zijn zodat het bruidspaar en alle gasten er geen last van hebben.

Vandaar dat we een groot deel van de dag de scenes van afstand schieten. Zodat we de echte momenten kunnen vastleggen die de dag zo bijzonder maken. Onderonsjes met de gasten, tranen van ontroering of kleine blikken naar elkaar. Wij noemen dit ‘stolen moments’. Momenten die eigenlijk niet bedoeld zijn om gezien te worden, maar die de dag kleur geven en betekenis.

Bij Yasmina en Steve waren deze momenten er meer dan genoeg. Het bruidspaar genoot zichtbaar van de dag én van elkaar. En dat levert uiteraard alleen maar mooie beelden op..

Liefs, Grace en Niels