Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

verborgen aan de Maas

eau_lounge_rotterdam.jpg
eau_lounge_rotterdam-2.jpg

Een waanzinnig uitzicht hebben over de Maas en de skyline van Rotterdam? Maar toch een intiem en beschut gevoel houden? Eau Lounge vormt nu al een paar jaar een verborgen parel midden in het hart van Rotterdam. Gelegen tussen de Willemsbrug en de Erasmusbrug in, vertolkt ze deze rol nog steeds op magistrale wijze. Het is waarschijnlijk de kracht van de plek. Het bijzondere gevoel dat je als bruiloftgast waarschijnlijk eerst 3x voorbij de toegang loopt, alvorens je via een onduidelijk pad afdaalt langs het oude Maastheater.

Eenmaal om de hoek echter is er, hangend aan het gebouw, een fantastisch terras voor een receptie of feestje. Met binnen een bar en de gelegenheid voor een goed feestje.

Ook Lisanne en Dylan ontdekte deze plek en hielden er hun bruiloft, omringd door hun naaste familie en vrienden. Het 2021 seizoen vliegt voorbij, maar als Rotterdamse fotografen hopen we dit pareltje volgend jaar weer regelmatig te mogen bezoeken. =)

Liefs, Niels