Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

portretten bij Huis De Voorst

LM574-SP018.jpg

Huis De Voorst is een prachtige locatie in Eefde. Een landgoed met flink wat grond erom heen. Fantastisch voor een buitenceremonie op het uitgestrekte gazon. En dat is precies wat Limau en Salvo deden. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat het een prachtige trouwdag werd voor ze.

Een locatie zoals deze heeft een grote variatie aan mogelijkheden voor een mooie fotoserie. Uiteraard maken we als bruidsfotograaf dan genoeg beelden waar jullie samen op staan als bruidspaar. Maar daarnaast vinden we het ook een mooie aanvulling om van zowel de bruid als de bruidegom wat individuele portretten te maken.

Hierbij zoeken we de plek op die past bij de persoon. Zoeken we het licht op dat past bij de persoon. Coachen we de poses zodat dit past bij de persoon. En bewerken we de foto na zodat dit alle facetten van het beeld versterkt.

Liefs, Grace