Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Slot Zeist

slotzeist_trouwen

Nederland heeft legio mogelijkheden wanneer je als bruidspaar op zoek bent naar een intiem kasteeltje of landhuis. Maar mocht je echte grandeur willen tijdens de trouwdag, dan blijven er maar een paar plekken over die voldoen aan deze eis.

Een daarvan is Slot Zeist. Dit zestiende eeuwse slot werd ontworpen door Jacobus Roman. Dezelfde architect als die van Paleis het Loo. Wanneer je hier trouwt krijgt je bruiloft dan ook al snel een koninklijk gevoel door de waanzinnige zalen en de prachtige tuinen erom heen.

Bij de trouwdag van Esmee en Sander was het niet anders. De gehele dag vond er plaats, van voorbereiding tot het luxe diner. Het slot vormde een magnifiek decor voor de trouwdag. En Liefdesmomenten stond klaar om dit allemaal in zowel fotografie als film vast te mogen leggen.

Liefs,

Niels en Joost