Liefdesmomenten blog

Als bruidsfotografen reizen we van hot naar her. We komen op de meest waanzinnige plekken met als doel om er beelden te maken die mensen doen dromen, inspireren of ontroeren.

Onze blog richt zich op koppels die inspiratie zoeken voor hun bruiloft, op fotografen met interesse in ons vakgebied, maar bovenal bloggen we voor mensen die, net als ons, gefascineerd zijn door de kracht van beeld.

Mijn Torpedoloods

trouwfotograaf

Het was een onstuimige dag voor Yasmin en Jan-Willem. Het was een komen en gaan van regenbuien. Maar gelukkig hebben we ze goed weten te ontwijken. Tijdens de voorbereidingen was het nog prima weer en tijdens de fotoshoot buiten hebben we maar een paar spetters gehad.

In de middag en avond was dat wel anders. Toen stormde het flink. Maar gelukkig hadden ze het grootste gedeelte van het programma gepland op een locatie dat hier prima op ingespeeld is. Mijn Torpedoloods in Hoek van Holland. Echt een locatie waar je als fotograaf graag vaker terug wil komen. Hier is het mogelijk om binnen een ceremonie te houden met de sfeer van buiten. De vloer van gebakken klinkers en rauwe muren geeft de plek een unieke uitstraling en de grote industriële ramen laten voldoende licht naar binnen vallen voor een open sfeer. Het uitzicht op de storm buiten, met het wild klotsende water, de voorbij stuivende wolken en de deinende zeeschepen in de haven, is dan alleen maar een cadeautje.

Liefs, Niels